• "tbmm’de bütçe maratonu sürüyor… gençlik ve spor bakanlığı'nın bütçe görüşmelerine yüzme bilmeyen kalmasın projesi’yle ilgili bir iddia damga vurdu.

    adıgüzel, " yüzme bilmeyen kalmasın projesi çok enteresan. portatif şişme havuzlarda hem de pandemi döneminde tam 5 milyon kişiye yüzme öğretilmiş. iki kişinin el ele tutuşup bir araya gelmekten çekindiği bir dönemde şişme havuzlarda 5 milyon kişi yüzme öğrenmiş.

    gerçek ise öyle değil. spor il müdürlerine talimat gitti, okullardan, nüfus müdürlüklerinden, birçok spor kulübünden listeler gitti. bu listede yatağa bağımlı insanlar var. iki aylık çocuklar var. ölmüş insanlar var. bir derneğe üye eczacı hanımın, yüzme öğrendiğinden haberi yok. "

    kaynak

    acaba önce hayattakilere yaşamayı mı öğretseydiniz ?
  • filmlere konu olabilecek müthiş bir yolsuzluk girişimidir.

    joker, işine bak kardeşim.
  • hayatımın üçte ikisini denizi olan memleketimde geçirmeme rağmen yüzemiyordum, bana da öğretmişlerdir umarım.

    (bkz: otobiyografik entry)
    (bkz: bundan bize ne olması)
  • cumhur ittifakının baskın şekilde oy aldığı bir ildeyim. bir yüzme havuzu açıldı. hatta açılışa cumhurbaşkanı geldi.
    aslında havuz açıldı fakat içinde kimse yoktu. ne görevli var ne bir şey ve bu pandemi döneminde oldu. sonradan pandemi döneminde çocukların buraya yüzme öğrenmeye gittiği söylendi. imam hatiplerde okuyan çocuklar gidiyormuş. sadece proje kapsamında onlar alınıyormuş. sonra pandemi bitti. şehirdeki tek havuz olmasına istinaden kayıt olmaya gideyim dedim. haftada sadece 2 gün gelebilirsiniz dediler. o 2 günde salı ve perşembe saat 11 ve saat 1 de. yani çalışan bir kişinin kullanması imkansız. geri kalan saatlerde ne var diye sorduğumda. yüzme bilmeyen kalmasında yaşlı ve çocukların geldiğini söylediler. koskoca havuzu bunlar kapatıyor olamaz tabi ki. çocuklarında çoğunun okula gittiğini düşünürsek. kalan saatlerde ne var diye sorduğumda özel kluplere kiraladıklarını o saatlerde kimseyi alamadıklarını sadece klüp sporcularının geleceğini söylediler. koskoca olimpik havuz ne hikmetse sadece haftaiçi mesai saatlerinde halkın kullanımına açık. burada bir sıkıntı olduğu yüz km öteden belli. ama tabi bu kadarını hayal etmemiştim.
  • elbette ki şaşırtmayan bir, " yolsuzluk, hortumlama! " konusu daha!

    cia-sal islâm ve cia-sal islâmcının ahlâk anlayışı ile ilgili de önemli bir örnek!.. bu tür olaylar!

    ve fakat başlık açılalı yirmi saat olmuş ve henüz beş girdi var ki ekşinin giderek, " s2msonik ve s2ndirik! " bir yer olmaya başladığının en büyük kanıtlarından biri, " s2msonik ve s2ndirik başlıkların yüzlerce girdi ile dolup taşması!!! "

    neyse... elinden geleni yapsa bile bir halta yaramayanların " vicdan rahatlatma yeri olarak kullandığı ki birisi de benim!.. yer olan ekşiye! " not düşmüş olalım:

    tüm trolcükler ve tüm cia-sal islâmcılar, hepiniz iğrençsiniz!!!
  • (bkz: siyasal islam)
  • ahhahhahhh.. sesli güldüm... (bkz: eğitim şart)

    tanım: sesli güldüren olaydır...
  • belki bana da öğretmişlerdir. nereden bakabiliriz öğrenip öğrenmediğimize?
  • hani soruyorlar ya "akp gidince ülke isviçre mi olacak?" diye, şu soygun ortamına baktığımızda akp'den kurtulunca isviçre'yi bile geçebiliriz gibi görünüyor.

    türkiye ekonomik olarak gerçekten derya deniz. bunca ilkokul mezunu işe yaramaz kalpazan kılıklı adamları vergilerimizle muazzam bir zenginlik içinde yaşatabiliyorsak, bunlardan kurtulsak ortalama vatandaş refaha erişir.
  • peki bu 5 milyonun kendilerinin yüzmeyi bildiklerinden haberi var mı? tatile gittiğinizde oran orantıyla görürsünüz kaç kişinin yüzme bildiğini. 1,50lik havuzda çırpınınanları yüzme öğrendi diye kaydettiler herhalde.düzenli tatile giden aileler haricinde, benim gördüğüm çocuk genç herkes çırpınıyor suda.
hesabın var mı? giriş yap